VinȘiEu

Neobyte Solutions a lansat vinsieu.ro un portal nișat pe evenimente. Evenimentele pot fi filtrate după locație sau categorie.

I-am și găsit utilitate rapid: odată pe săptămână jucam fotbal, confirmările le ceream telefonic deși toată lumea are email. De acum înainte sper să mă ajute vinsieu.ro. De asemenea la organizarea ieșirilor, excursii, va fi la fel de util.

Per total îmi place, ce nu mi-a plăcut:

  • la completarea formularelor, eventualele erori sunt afișate cu albastru lângă conținutul implicit roz. Treceam peste erori fără să le văd.
  • la adăugarea unui eveniment privat, nu apărea link-ul ANUNTA PRIETENII – în 20 de min au rezolvat.

VinSiEu.ro

VinSiEu.ro este locul în care poți fi mereu la curent cu evenimentele care au loc într-o anumită perioadă în diverse zone din țară. Fie că e vorba de conferințe pe teme de business, sau anunțuri de petreceri, le vei găsi pe VinSiEu.ro

Site-ul adună la un loc trei tipuri de persoane: cei care anunță evenimentul, cei care organizează evenimentul, și cei care participă la evenimente.

Fiecare utilizator înscris poate să adauge evenimente și să-l anunțe altora, care la rândul lor vor duce vestea mai departe într-o vastă comunitate socială în care membrii pot interacționa între ei, confirmând participarea la evenimente, căutând alți membri care au același interese (interesați de același tip de evenimente), să adreseze comentarii și sugestii în legătura cu evenimentele respective.

Pe lângă faptul că VinSiEu.ro îți permite să vezi care sunt evenimentele ce te interesează, îți oferă și posibilitatea de a găsi prieteni cu care să mergi la evenimentul respectiv.

În România, pe aceiași nișă, lider în momentul de față este invita.ro.

2 comentarii

  1. Am un singur comentariu cu privire la invita.ro, o sa fac o mica comparatie care va spune tot:

    Situl este lansat in 2007 in toamna si de atunci au cam 3000 de evenimente in total in arhiva. Din care 44 sunt evenimente viitoare (ce vor avea sa se intampla de maine)

    Pe vinsieu.ro de 2 saptamani lansat sunt deja aproape 600 de evenimente si aproape jumatate sunt viitoare. Deci plusul mare la vinsieu este faptul ca e intretinut si populat cu evenimente (si nu doar evenimente de club sau disco, ci inclusiv de fotbal cum ai spus tu…)

    Sigur, invita.ro alte multe alte chestii poate si in plus dar am vrut sa spun doar majora diferenta strict pe cel mai important element din site: numarul de evenimente efectiv

  2. Intretinerea si popularea probabil e facuta in mare de echipa vinsieu.ro, ceea ce costa. Ramane de vazut cum va fi monetizat, iar pana la urma utilizatorii vor alege care e cel mai util.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *