Google Trends acum şi pentru site-uri

Google Trends, un serviciu care urmăreşte popularitatea termenilor de căutare, a adăugat o nouă facilitate: estimarea traficului pentru site-uri.

Puteţi afla numărul de vizitatori unici pe o anumită perioadă de timp, distribuţia lor pe regiuni, ce site-uri asemănătoare mai vizitează utilizatorii, cuvintele cheie pe care vin vizitatorii.

Google Trends intră astfel în competiţie cu alte servicii de estimare a traficului Alexa, Quantcast şi Compete, deseori criticate pentru inexactitatea datelor. Rămâne de văzut cât de exacte vor fi datele, se specifică că informaţiile sunt doar estimări.

2 comentarii

  1. cn stie…exista mai multe programe de aflat parole de mess….dar cnv mia spus ca e bun siteul asta http://www.pinguinulmeu.parole.com apoi nush dc e adevarat…mie nu imi merge macar incercati si voi sa vedeti…si apropo pe alte siteuri zic ca pot sati afle altii parola depinde la cn vrei sa o aflii…exact ala o sati stie parola fara ca u sati dai seama…luati minte ce va spun!!!!da incercati si voi pe siteul de mai sus:D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *